De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laura Veenema | Met: Suzan Stortelder, Freek Rikkerink, Snelle, e.a. | Kijk direct
In deze muzikale en intieme documentaire onthullen Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem. De twee blijven lekker nuchter, maar staan ondertussen twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.



The Pale Blue Eye (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Christian Bale, Lucy Boynton, Harry Melling, e.a. | Kijk direct
Amerika, 1830. Na de gruwelijke moord op een cadet op de militaire academie West Point, wordt de gepensioneerde detective Augustus Landor ingehuurd om de zaak te onderzoeken. De geslotenheid van de groep maakt de zaak echter ontzettend complex. Gelukkig wordt hij geholpen door de jonge cadet Edgar Allan Poe, die een enorme voorliefde heeft voor drank en dichtbundels.



Rogue Agent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Patterson en Declan Lawn | Cast: James Norton, Gemma Arterton, Chris Wilson, e.a. | Kijk direct
Advocaat Alice valt voor de charmes van Robert, zeker wanneer hij vertelt een undercoveragent te zijn. Toch krijgt ze later haar bedenkingen. Alice besluit om in zijn verleden te duiken en komt erachter dat Robert een oplichter is. Haar nachtmerries worden al helemaal werkelijkheid wanneer ze ontdekt dat zijn zogenaamde baan een dekmantel is voor een reeks diefstallen en ontvoeringen.



NieuwsFilm

meest populair