Nicolette Kluijver wordt emotioneel op Instagram en daar heeft ze alle reden toe

Nicolette Kluijver wordt emotioneel op Instagram en daar heeft ze alle reden toe

We moeten iets doen tegen alle troep in onze wateren.

De laatste paar dagen posten meerdere bekendheden wel vaker kiekjes online om te zien hoe zij de eerste 2 weken van het nieuwe jaar doorbrengen. Verschillende BN'ers doen hier ook aan mee. Nicolette Kluijver laat ook zien wat haar de laatste paar dagen heeft bezig gehouden.

Kluijver is een Nederlandse presentatrice en voormalig model. Ook staat bekend als iemand die zich enorm inzet voor het milieu en dieren. Zo is ze al een behoorlijk lange tijd vegetarisch en zet ze zich o.a. in tegen het verkoop van de plofkip. Dat is niet het enige waarmee Kluijver zich bezighoudt.

Rommel
De 38-jarige Kluijver wil namelijk zorgen dat onze planeet schoon blijft, maar dit lijkt een bijna onmogelijke taak. Ondanks het feit dat ze vaak meehelpt aan grootschalige acties om rommel weg te ruimen, zakt de moed haar duidelijk even in de schoenen in de onderstaande video.



Het strand hierboven in dan ook een grote puinhoop vanwege al het aangespoelde plastic. Zo horen we Kluijver o.a. zeggen: "Ik wordt hier echt depressief van. We moeten hier echt iets tegen doen. Dit kan toch gewoon niet meer?"

Samen
Gelukkig zijn er genoeg andere mensen die dit ook rampzalig vinden en er alles aan doen om de stranden schoon te houden. Bekijk hieronder een ander recent filmpje van Kluijver, waar ze samen met tientallen andere mensen alle rommel wegruimen.



NieuwsFilm

meest populair