Bridget Maasland bekent last te hebben van donkere gedachten

Bridget Maasland bekent last te hebben van donkere gedachten

Bridget Maasland over de perimenopauze en Jim Bakkum reageert.

De nu 48-jarige Bridget Maasland uit Gooische Vrouwen bekent last te hebben van donkere gedachten - en zij weet waardoor dat komt, maar kan er niet veel aan doen.

Op Instagram plaatst de presentatrice van Hotter Than My Daughter onderstaand bericht.

Nooit meer donker
"Soms als ik in het licht sta, denk ik dat er nooit meer donker komt. En dan ineens van het ene op het andere moment overvalt het donkere mij," aldus Bridget in de start van een langere boodschap.

"Gek eigenlijk want ik heb al sinds mijn 11de maandelijks last van extreme menstruatiepijn en donkere gedachten. Zo erg dat ik vroeger niet naar school kon tijdens mijn periode," voegde ze toe.

Perimenopauze
"Nu ik in de perimenopauze zit, is alles onregelmatig. Dus overvalt de pijn en somberheid mij helemaal vanuit het niets. Jammer dat er in de huidige maatschappij nog steeds weinig rekening gehouden wordt met onze cyclus," vervolgde de actrice.

"We zijn namelijk op verschillende dagen in onze cyclus veel productiever, scherper, krachtiger en creatiever. Daar valt nog veel winst te halen," aldus Bridget.

Jim Bakkum reageert
Op de foto's speelt zij met het licht door het raam. Er staat een prachtige dame in de bloei van haar leven - wel met een pittige menstruatiecyclus. Onder de reacties zegt onder meer Jim Bakkum dat het goed is dat zij dit probleem deelt.

Mensen vergeten te gemakkelijk dat fluctuerende hormonen een flinke impact kunnen hebben op het lichaam en de prestaties.



NieuwsFilm

meest populair