Julianne Moore ziet er zonder make-up heel anders uit

Julianne Moore ziet er zonder make-up heel anders uit

Gelukkig accepteert de ster dat zij al ouder is

Julianne Moore ziet er zonder make-up heel anders uit. En gelukkig accepteert de actrice uit When You Finish Saving the World het feit dat zij al 62 jaar is.

De ster zien wij vaak helemaal opgemaakt en aangekleed voorbij komen. De roodharige knapperd oogt dan glamoureus, zoals in onderstaand Instagram-bericht. In deze korte video promoot zij de vegan make-up van Hourglass Cosmetics. Haar tijdloze look is waanzinnig.



Zonder make-up
Voor Vogue nam Julianne Moore een video op, waarin zij haar verzorgingsroutine uitlegt. Handig voor roodharige dames en dames die een oudere huid hebben. Zonder make-up zijn de wallen onder de ogen duidelijk zichtbaar, net als de rimpels en lijnen rond haar mond. Julianne Moore oogt wat blauw, maar dat kan aan de lichtval liggen.

Ze bekent dat door het ouder worden haar huidverzorging meer complex is geworden. Julianne gebruikt verschillende merken als Hourglass en Anastasia en richt zich op het reinigen en aanvullen van de huid. Het verschil is duidelijk zichtbaar en zij is zonder meer een van de mooiste 60-plussers in de filmindustrie. Het leuke is, dat zij een korte samenvatting op Instagram plaatst en veel bijval krijgt in de reacties van onder meer Michelle Pfeiffer.

Hieronder staan alle tips in een uitgebreide YouTube-video van Vogue.



NieuwsFilm

meest populair