De altijd mooie Eva Mendes heeft een 'bad hair day' op Insta-foto's

De altijd mooie Eva Mendes heeft een 'bad hair day' op Insta-foto's

Haar gedachten gaan diep in Australië

De altijd mooie Eva Mendes heeft een 'bad hair day' op Insta-foto's ... tenminste dat vraagt zij zich af.

De knappe ster heeft sinds kort rode haren. Ze wapperen alle kanten uit. Bij haar Instagram-bericht hieronder meldt zij: "Mijn gedachten gaan diep. Is dit een goede haardag? Of juist een slechte? Dat is wat ik mij afvraag."



Beroemde zinnen
Eva Mendes hint hiermee naar de beroemde zin van Shakespeare. Bij de reacties vinden mensen dat zij vooral prachtig is, dus dat zit wel goed. Eerder in de week zat haar haar in elk geval prachtig. Zij plaatste onderstaand Instagram-bericht, waarin zij Vivienne Westwood aanhaalt: "Ik doe niet iets anders. Ik doe hetzelfde op een andere manier."

En dat klopt goed. Eva is op het moment in Australië met haar gezin. Haar man, Ryan Gosling, heeft daar de filmopnamen van The Fall Guy. Zelf acteert zij even niet, omdat er niet veel interessants voorbij komt voor haar. En omdat zij er graag voor haar kinderen wil zijn, als haar man lange dagen op de filmset wil moet staan.

Daar zij al vaker voor Ryan een tijdje ergens anders heeft moeten leven en wennen aan de nieuwe omgeving, doet zij opnieuw hetzelfde ... maar op een andere manier. Ook nu geeft zij interviews over hun werkzaamheden en is zij op verschillende events te vinden.



NieuwsFilm

meest populair