Matt Reeves binnenkort in gesprek met James Gunn over toekomst Robert Pattinsons Batman

Matt Reeves binnenkort in gesprek met James Gunn over toekomst Robert Pattinsons Batman

De regisseur bevestigt dat zijn films en series in een apart universum blijven bestaan.

Regisseur Matt Reeves heeft bevestigd dat zijn plannen voor Robert Pattinsons Batman los zullen staan van het nieuwe DC-universum dat momenteel wordt vormgegeven door Hollywoodregisseur James Gunn en -producent Peter Safran. Dat vertelt hij in een nieuw interview met Collider.

De regisseur onthult binnenkort een meeting te hebben met de nieuwe leiders van DC Studios. "James en Peter zijn geweldig", begint hij. "We zien elkaar ergens in de komende weken".

Bij die meeting zullen een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda staan. "Het is de bedoeling dat we hun plannen voor het DC-universum gaan bespreken en dat ik mijn ideeën voor mijn eigen Batman-universum toelicht".

Losstaand universum
Reeves' wereld van Batman wordt hoogstwaarschijnlijk geen onderdeel van het bredere DC-universum. Pattinson zul je dus niet zij aan zij zien vechten met Superman en Wonder Woman. Dat benadrukt de filmmaker nog eens in het interview.

"Ik ben benieuwd naar hun plannen, maar zoals James en Peter beiden al hebben aangegeven, zal ik de ruimte en vrijheid krijgen om mijn eigen pad te bewandelen", aldus Reeves.



NieuwsFilm

meest populair