Salma Hayek met flinke boezem in doorschijnende jurk op Insta-foto's

Salma Hayek met flinke boezem in doorschijnende jurk op Insta-foto's

De bekende actrice lijkt het er ook gewoon om te doen.

Mocht je de foto's van Salma Hayek wel vaker op FilmTotaal tegenkomen, dan weet je dat de actrice het helemaal niet erg vindt om haar boezem in de strijd te gooien. En dit heeft ze in het verleden ook rijkelijk toegegeven.

De actrice uit recentere films als House of Gucci en Hitman's Wife's Bodyguard kun je op dit moment horen in de Engelstalige versie van de succesvolle animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish, als Kitty Softpaws.

En binnenkort duikt ze op in Magic Mike's Last Dance en daarin zal het er ongetwijfeld stomend aan toe gaan. Een tweede film in 2023 van Salma heet Without Blood, een oorlogsdrama van Angelina Jolie en met ook Demián Bichir en Juan Minujín.

Opvallend op Insta
Nu zien we haar dus weer eens opvallend op Instagram. Dit keer in een licht doorschijnend jurkje. "Ik wou dat ik je kon vertellen dat ik met een vliegtuig uit Europa aankwam, zo wakker werd en gemakkelijk een jurk aantrok," schrijft Salma.

"Maar in werkelijkheid was er een schoonheidsleger van bekwame soldaten nodig om me bij elkaar te krijgen voor de laatste rode loper nacht van de Golden Globes! Bedankt aan Gucci, Boucheron en mijn hele crew!!" sluit de actrice af.


De foto's van de 56-jarige Salma Hayek zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingMOISE BLIJ MET HAAR BORSTEN
Moïse Trustfull over haar borsten die ze een 9,5 (of 10) geeft

Bekijk de afbeeldingTORI KLAARBLIJKELIJK OOK
Oef.. Tori Spelling heeft wel enorme inkijk op deze foto's


NieuwsFilm

meest populair