'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' wordt véél belangrijker dan je denkt

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' wordt véél belangrijker dan je denkt

Marvel Studios trekt zelf sterke vergelijkingen met Captain America: Civil War.

Stephen Broussard, VP van Production & Development bij Marvel Studios, heeft gezegd dat het binnenkort te verschijnen Ant-Man and the Wasp: Quantumania véél meer is dan slechts een derde Ant-Man-film op een grotere schaal.

Het project betreft de film die de vijfde fase van het Marvel Cinematic Universe inluidt, en laat zien hoe Paul Rudds Scott Lang het moet opnemen tegen Kang the Conqueror (Jonathan Majors), de grote schurk van de Multiverse Saga.

Grote impact
In de nieuwe film zien we hoe Scott en zijn familie het Quantum Realm worden ingezogen nadat een experiment uit de hand loopt. Ze moeten nu een manier zien te vinden om te ontsnappen.

In een persbericht voor de film liet Broussard het volgende weten over het grote belang van Quantumania in het grote geheel van het MCU:

"We hebben het vaak over films als Captain America: The Winter Soldier en Civil War, die het MCU op zijn kop zetten met de gebeurtenissen die erin plaatsvonden. We vonden het dan ook belangrijk om deze Ant-Man film te gebruiken om een net zo grote impact te maken op de toekomst van het MCU."

Ant-Man and the Wasp: Quantumania bereikt op 17 februari a.s. wereldwijd de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair