Katherine Heigl uit 'Grey's Anatomy' poseert op cover van opvallend magazine

Katherine Heigl uit 'Grey's Anatomy' poseert op cover van opvallend magazine

Ze is een groot dierenliefhebber

Katherine Heigl poseert op de cover van een opvallend magazine. Het is niet zo'n magazine dat bij de huisarts ligt, maar meer bij de dierenarts zou verwachten, genaamd Pet Age.

Katherine kennen de meesten uit de serie Grey's Anatomy. Zij is ook te zien in de nieuwe serie Firefly Lane. De actrice vindt het welzijn van dieren heel belangrijk.

Belangrijk fonds
Zij is een groot dierenliefhebber en groeide op met veel huisdieren. Daar in Amerika de nood voor huisdieren en zwerfdieren steeds groter wordt, wil zij ook echt wat doen. Met haar eigen merk 'Badlands Ranch Pets' kan dat ook.

Een deel van de opbrengst van haar merk gaat naar een fonds dat ter ere van haar jong overleden broer is opgericht. Het is voor Katherine daardoor een extra belangrijk fonds. De Jason Heigl Foundation helpt verwaarlozing en mishandeling van huisdieren tegengaan.

Negen honden
Ook worden asiels geholpen bij de opvang van dieren. Adopties worden beter gestimuleerd en de dieren kunnen in een opvang ouder worden, zonder dat zij een spuitje hoeven te krijgen.

Katherine geeft daarin het goede voorbeeld. Op haar eigen boerderij houdt zij negen honden en andere dieren.

Pet Age
Ze vertelt dat zij benaderd werd door een bedrijf om zelf een eigen merk te lanceren. Daar zij moeite had met het vinden van het juiste voer voor haar honden - ze miste transparantie, zuivere grondstoffen en belangrijke kruiden, ging zij accoord.

Het artikel in Pet Age staat hier. Het Instagram-bericht van Katherine staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair