Wordt een van Marvel's krachtigste helden geïntroduceerd in 'Ant-Man & The Wasp: Quantumania'?

Wordt een van Marvel's krachtigste helden geïntroduceerd in 'Ant-Man & The Wasp: Quantumania'?

Maakt de kosmische Quasar eindelijk zijn MCU-debuut?

De nieuwe trailer van Ant-Man & The Wasp: Quantumania liet veel nieuwe beelden van de helden en de vijandige Kang the Conquerer zien. Ook kregen we onze eerste blik op Corey Stoll als MODOK, maar het personage van William Jackson Harper ontbrak. Dankzij de officiële synopsis hebben we nu een wie hij gaat spelen en het kan zomaar een van Marvel's krachtigste helden zijn.

Quasar
In de synopsis van de film staat de naam van Harper's personage, namelijk 'Quaz'. Er gingen al geruchten dat Harper het personage Quasar zou spelen in de film. De synopsis bevestigt dit nu bijna.

Quasar werd in de jaren 70 geïntroduceerd in in een Captain America stripboek en kreeg daarna zijn eigen boeken. Wendell Vaughn was een beveiliger bij Stark Industries. Toen de kwaadaardige organisatie AIM (MODOK heeft hier connecties mee) probeerde de 'Quantum Bands' te stelen van Stark, stopte Vaughn ze en deed hij de armbanden zelf om.

Hij was in staat om de krachten onder controle te houden en werd de kosmische held Quasar. Hij was betrokken bij grote evenementen als de Infinity War en The Kang Dynasty (de titel van de volgende Avengers-film, waarschijnlijk geen toeval) en wordt gezien als een van Marvel's sterkste helden.

Trailer
Hieronder bekijk je de gloednieuwe trailer van Quantumania. Vanaf 17 februari is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair