Boze Britney Spears-fans halen uit naar Paris Hilton vanwege vreemde foto

Boze Britney Spears-fans halen uit naar Paris Hilton vanwege vreemde foto

Het kiekje zorgt voor veel ophef.

Er komen de laatste paar maanden wel vaker artikelen op FilmTotaal langs over Britney Spears. Veel fans van de wereldberoemde zangeres maken zich namelijk grote zorgen om haar welzijn en gezondheid. Nu is het weer raak.

Jarenlang werd Britney als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Hij beschikte volledig over haar curatorschap, waardoor zij zelfs niks mocht en kon doen. In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap, maar gaat het nu wel eigenlijk beter?

Opnieuw?
De nodige mensen denken dat Sam Asghari, haar man, de rol van Britney's vader heeft overgenomen en nu haar leven dicteert. De berichten op sociale media van de zangeres zijn namelijk behoorlijk vreemd. Soms komen naaktfoto's voorbij en dan weer cryptische teksten.

Er was dan ook veel kritiek op Asghari (die recentelijk nog van zich afbeet) maar nu hebben sommige fans van Britney het op niemand minder dan Paris Hilton gemunt.

'Vreemde' foto
Hilton deelde recentelijk een kiekje op haar Instagram-pagina, waarop ze te zien is met Britney en een gezamenlijke vriend, genaamd Cade Hudson. De foto zorgt echter voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Zo vragen sommigen zich af hoe het kan dat het kettinkje van Britney maar voor de helft op de foto te zien is en vinden ze dat Britney er zelf wel erg 'nep' uitziet.

Hilton reageerde eerst op de nodige vragen en liet weten dat het ging om een oude foto. Dit was echter niet genoeg om de horde boze fans gerust te stellen. Hilton haalde de foto dan ook weer offline, maar deze is wel nog hier te zien. Spears reageerde er ook 'zelf' op met weer een vreemde video...

NieuwsFilm

meest populair