Man van superster: "Ik hou Britney Spears niet gevangen"

Man van superster: "Ik hou Britney Spears niet gevangen"

Maar waarom zegt ze dit zelf dan niet?

Jarenlang maakten fans zich zorgen om Britney Spears. De wereldberoemde zangeres werd als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Hij beschikte volledig over haar curatorschap, waardoor zij zelfs niks mocht en kon doen. Gaat het eigenlijk nu wel beter met haar?

In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap. Toch denken de nodigen dat Sam Asghari, haar man, de rol van Britney's vader heeft overgenomen en nu haar leven dicteert. De berichten op sociale media van de zangeres zijn namelijk behoorlijk vreemd. Soms komen naaktfoto's voorbij en dan weer cryptische teksten. Nu reageert Asghari zelf op de geruchten.

Controle
Recentelijk werd Asghari gespot door een journalist, die hem vroeg of hij de controle heeft over het leven van Britney Spears. Zijn antwoord was duidelijk: "Nee, absoluut niet. Ik beslis niet eens wat wij vanavond eten".

Asghari werd ook gevraagd wat hij vindt van alle 'conspiracy theorieën' en dat hij de controle zou hebben over het Instagram-account van zijn vrouw. Zijn reactie was als volgt: "Ik snap waarom mensen zich zorgen maken. Britney heeft veel meegemaakt en haar fans willen haar beschermen. Ik ben blij om dat te zien".

Vreemd
Ondanks het feit dat Asghari dus zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de zangeres, doen behoorlijk veel mensen dat toch. Het is niet langer mogelijk om te reageren op de (verontrustende) foto's die Britney Spears post op haar Instagram account, waardoor sommige mensen denken dat Asghari (of iemand anders) ze de mond probeert te snoeren.

Ook is het vreemd dat Spears niet voor haar man opkomt en nooit meer echt in het openbaar gezien wordt. Wel is het mogelijk om nog reacties te plaatsen op zijn Instagram-account en dit gebeurt dan ook veel. Oordeel zelf maar hieronder.



NieuwsFilm

meest populair