Joaquin Phoenix in knettergekke trailer van 'Beau is Afraid'

Joaquin Phoenix in knettergekke trailer van 'Beau is Afraid'

Een nieuw succes voor Ari Aster?

Beau is Afraid is een A24 film en dit is altijd iets om naar uit te kijken. Het wordt natuurlijk nog mooier als je weet dat de film is gemaakt door de geliefde regisseur Ari Aster, bekend van o.a. Heriditary en Midsommer. De kers op de taart? Dat is dat de hoofdrol vervult wordt door niemand anders dan Joaquin Phoenix.

De trailer werd eerder vandaag online gezet op YouTube en werd in een mum van tijd duizenden keren bekeken. Eerlijk is eerlijk, de eerste beelden zien er zowel fantastisch als knettergek uit. Oordeel zelf maar.



Wat te verwachten
Aster wist al eerder hoge ogen te gooien met zijn horrorfilms, maar gooit het met Beau is Afraid over een hele andere boeg. Hoewel er nog niet veel bekend is over het verhaal van de film, hebben we wel een beschrijving. Het verhaal is namelijk een "intiem, decennia-overspannend portret van een van de meest succesvolle ondernemers aller tijden."

Uit de bovenstaande trailer wordt het wel duidelijk dat Beau de nodige problemen heeft. Hoe dit er precies uit komt te zien, daar komen we normaalgesproken in april van dit jaar achter, wanneer de film in de bioscopen zal draaien!

NieuwsFilm

meest populair