Dit is de prachtige 13 jaar jongere vrouw van geliefde regisseur Guy Ritchie (Operation Fortune)

Dit is de prachtige 13 jaar jongere vrouw van geliefde regisseur Guy Ritchie (Operation Fortune)

Hij liet haar ook opduiken in zijn films.

Er komen op FilmTotaal wel vaker artikelen langs van bekende acteurs die getrouwd zijn met veel jongere vrouwen. Denk bijvoorbeeld maar aan Richard Gere, Nicolas Cage en Jason Statham. Regisseur Guy Ritchie hoort echter ook in dit rijtje thuis.

De geliefde filmmaker, o.a. bekend van Lock Stock and Two Smoking Barrels, Snatch en de recente The Gentlemen, was jarenlang getrouwd met niemand minder dan Madonna. De twee stapten in jaar 2000 in het huwelijksbootje en bleven 8 jaar samen. Toen besloten ze echter toch een punt te zetten achter hun relatie.

Nieuwe liefde
Enkele jaren later liep Ritchie Jacqui Ainsley tegen het lijf. De vonken sprongen snel over. Na enkele jaren daten vroeg Ritchie haar in 2015 ten huwelijk. Zij accepteerde en sindsdien zijn de twee getrouwd. Er was echter wel wat kritiek, aangezien de twee een leeftijdsverschil hebben van 13 jaar. Hier hebben zij echter beiden geen enkel probleem mee en ze zijn nog steeds dolgelukkig samen.

Zie hieronder een kiekje van het Hollywood-stel, maar ook een foto van de bloedmooie Ainsley alleen.





Drukke agenda
Richie zit zeker niet stil. De regisseur zal Aladdin 2 maken voor Disney, maar hij zal ook de live-action Hercules voor zijn rekening nemen. Dit liet hij enkele weken geleden zelf nog weten op zijn Instagram-pagina, zoals dat hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair