Dit is de prachtige 34 jaar jongere vrouw van Richard Gere

Dit is de prachtige 34 jaar jongere vrouw van Richard Gere

De twee zijn zeer gelukkig samen.

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio, aangezien de acteur elke keer weer wordt gespot met vriendinnen die veel jonger zijn. In dat opzicht lijkt Richard Gere behoorlijk veel op hem.

Gere, o.a. bekend van Primal Fear en Chicago (voor laatstgenoemde won hij zelfs een Golden Globe) is al meerdere keren getrouwd geweest. Van 1991 t/m 1995 was hij samen met het topmodel Cindy Crawford.

Nieuwe relaties
Hierna stapte hij opnieuw in het huwelijksbootje met de 11 jaar jongere actrice Carey Lowell, maar ook dit huwelijk hield niet stand. In 2016 besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. Twee jaar later, in 2018, besloot Gere het nog eens te proberen met de veel jongere Alejandra Silva.

Silva, een Spaanse schrijfster en politieke activiste, is namelijk pas 39 jaar, terwijl Gere vandaag de dag alweer 73 is. De twee hebben dus een leeftijdsverschil van maar liefst 34 jaar. Toch gaat het uitstekend. Het koppel heeft al vaker laten weten dat leeftijd niks meer is dan een getal.

Familie
De twee hebben zelfs twee jonge zoontjes, Alexander (3) en de voornaam van hun tweede zoontje (2) is nog niet bekend gemaakt. Wel deelt Silva af en toe kiekjes van haar familie op Instagram. Nu was het weer raak. Met z'n viertjes genoten ze namelijk van een lekkere familie in de zon.



Hier is ook een foto waarop Alejandra beter te zien is.



NieuwsFilm

meest populair