Voorlopig geen 'X-Men'-film in het MCU: balen!

Voorlopig geen 'X-Men'-film in het MCU: balen!

Ook heeft producent Nate Moore een update over Harry Styles' Starfox.

Het gaat nog wel even duren voordat we de eerste film over de X-Men in het Marvel Cinematic Universe kunnen bewonderen in de bioscopen. Volgens producent Nate Moore verkeert de productie van een film over de bekende mutanten nog in een hele vroege fase. Ook heeft hij een update over een ander populair personage.

"Het is geen geheim dat de X-Men naar het Marvel Cinematic Universe komen", vertelt Moore aan Deadline.

Achter de schermen is het werk aan een eerste film inmiddels begonnen, maar fans moeten niet verwachten de helden de komende jaren al op het witte doek te zien.

"We bevinden ons gewoon nog in een hele, hele vroege fase van de reboot", aldus de producent.

Rechten
De rechten om films te maken over deze bekende Marvel-helden waren voorheen in handen van Fox. Enkele jaren geleden is deze studio overgenomen door Disney, het moederbedrijf van Marvel.

Daardoor kunnen Marvel Studios-baas Kevin Feige en zijn team personages als Wolverine en Storm nu gebruiken in het Marvel Cinematic Universe.

Het gaat alleen dus nog wel even duren voordat we de nieuwe mutanten te zien krijgen. Eerder zei Feige daar zelf het volgende over:



Nieuwe avontuur Starfox
Ook heeft Moore een hoopgevende update over Harry Styles. De zanger werd geïntroduceerd als Starfox, de halfbroer van superschurk Thanos, in een bonusscène na de aftiteling van Eternals (2021).

Gezien de studio vooralsnog geen nieuwe projecten over deze groep helden heeft aangekondigd, vragen fans zich af of Styles nog terugkeert.

"We hebben Harry niet ingehuurd om alleen een bonusscène op te nemen", reageert Moore op de onrust. "We hebben meer verhalen die we met en over zijn personage willen vertellen".



NieuwsFilm

meest populair