Acteur Jack Black deelt een hilarische foto in bad

Acteur Jack Black deelt een hilarische foto in bad

De beste selfie aller tijden?

De nodige bekendheden delen de laatste paar dagen wel vaker kiekjes op sociale media om hun fans een gelukkig nieuwjaar te wensen. Veel actrices en modellen doen dit door prachtige kiekjes te delen van hun nieuwjaarsfeest. Jack Black komt echter met iets veel originelers.

De 53-jarige Black, o.a. bekend van School of Rock en The Holiday, deelt wel vaker hilarische filmpjes en foto's op zijn Instagram-pagina en nu is het weer raak. De acteur deelde een kiekje van zichzelf nadat hij in het bubbelbad was geweest. Bekijk hieronder hoe hij eruit ziet.



Reacties
De foto staat pas ongeveer 24 uur online, maar heeft nu al meer dan 1,3 miljoen likes. Ook reageren bekendheden hierop zoals Kevin Bacon, die schrijft: "Is dit niet de beste selfie aller tijden?" Ook Josh Brolin en Simon Segg zijn echt duidelijk helemaal weg van. Hun reacties zijn naast het kiekje te zien als je daarop klikt.

Ondanks het feit dat de acteur veel te zien is op sociale media, zit hij zeker niet stil. Black was vorig jaar in maar liefst 6 projecten te zien en heeft alweer getekend voor vijf nieuwe films, waaronder de blockbusters Borderlands, Kung Fu Panda 4 en The Super Mario Bros. Movie.

NieuwsFilm

meest populair