Julia Roberts uit 'Ticket to Paradise' ziet er heel anders uit zonder make-up

Julia Roberts uit 'Ticket to Paradise' ziet er heel anders uit zonder make-up

De jaren staan op haar gezicht

In haar films lijkt Julia Roberts niet te verouderen. Zij is intussen 55 jaar, maar lijkt veel jonger. Toch staan de jaren wel op haar gezicht. En zij ziet er heel anders uit zonder make-up of een kleurtje in haar haren.

Op haar Instagram deelt Julia Roberts bijvoorbeeld onderstaande foto, waarop zij bleekjes en onopvallend oogt. Waarschijnlijk zou je aan haar voorbij lopen op straat. Die levendige uitstraling van Julia in een film als Ticket to Paradise, komt kennelijk pas met passende make-up en een vibrerende kleur in haar haren.



Verzorgingstips
In een artikel van Marie Claire Australia vertelt de actrice dat zij graag normaal, maar mooi, ouder wil worden. Want een ouder lijf met een oudere huid hoort bij het ouder worden. Wel heeft zij een aantal verzorgingstips waar zij zich aan houdt voor dat mooie ouder worden.

Het is geen strenge routine en ze mijdt koolhydraten en alcohol niet. Maar zij zorgt ervoor, dat zij haar lichaam zoveel mogelijk hydrateert en beschermt. Als zij reist, zit haar huid onder de hydraterende producten en is zij zo glad als een aal. Ook heeft zij altijd een goede zonnebrandcrème op.

Gezond
Daarnaast eet ze zo gezond mogelijk. Want als je er goed uit wilt zien, dan moet je ook goed eten. Julia Roberts komt er eerlijk voor uit, dat zij trainen niet fijn vindt. Toch pakt zij bijna dagelijks een workout, zoals yoga, zwemmen, pilates en jump training.

Op de gepubliceerde foto's hier bij Marie Claire staat een knappe 50-plusser zonder een spoor make-up. Ook deelde Julia Roberts onderstaand filmpje op Instagram, waarbij haar kenmerkende glamour en charmes goed te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair