Mysterieuze Netflix-misdaadfilm 'The Post-Truth World' krijgt eerste trailer

Mysterieuze Netflix-misdaadfilm 'The Post-Truth World' krijgt eerste trailer

Gaat dit een nieuwe hit worden voor Netflix?

The Post-Truth World is een nieuwe, Taiwanese misdaadfilm die later deze maand op Netflix verschijnt. De streamingdienst heeft nu de eerste trailer uitgebracht voor de integrerende, mysterieuze film. Heeft de streamingdienst een nieuwe hit in huis?

Verhaal
De officiële synopsis voor de film luidt als volgt:
Een nieuwslezer Liu Li-min (Hsiao-chuan Chang) wordt gegijzeld door een ontsnapte gevangene Zhang Zheng-yi (Edward Chen), die zijn onschuld bepleit. Tot Liu's verbazing beweert Zhang dat hij werd besmeurd door Liu's overleden vrouw.

Liu werkt dus samen met Zhang en onderzoekt zhangs moordzaak opnieuw om zijn geliefde van schuld te zuiveren. Hoe meer ze echter tot op de bodem van de zaak komen, hoe verder de waarheid buiten hun bereik ligt.

Succes met mysterieuze misdaad
Netflix heeft in het verleden al succes gehad met mysterieuze misdaadfilms als Murder Mystery en recent Glass Onion: A Knives Out Mystery. Of The Post-Truth World zich hierbij zal toevoegen is natuurlijk de vraag, maar de potentie is er.

Eind deze maand uit
De film is vanaf 21 januari te zien op Netflix. De film markeert het filmdebuut van regisseur If Chen. Chen heeft hiervoor alleen de goed ontvangen serie The Long Night geregisseerd, dit zou misschien wel zijn grote doorbraak kunnen worden.

Hieronder bekijk je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair