Marvel-acteur Frank Grillo zegt te stoppen met drinken, maar voor hoelang?

Marvel-acteur Frank Grillo zegt te stoppen met drinken, maar voor hoelang?

Eerlijk bekent Frank Grillo dat hij verschil merkt

Is Marvel-acteur Frank Grillo nou doodserieus over 'dry january' op zijn Instagram? Of toch niet echt?

Na de decembermaand met borrels en feestjes kiezen sommigen bewust voor een dry january. Een maand lang geen alcohol om het lichaam weer rust te geven. De acteur uit Captain America: Civil War geeft in zijn filmpje rustig toe dat hij die 'dry january' maar altijd onzin vond.

Alcohol wel of niet
Het is de eerste keer voor de 50-plusser dat hij alcohol even laat. Eerlijk bekent Frank Grillo, dat hij mensen normaal uitlachte als zij begonnen aan hun 'dry january'. "Want ik houd van wijn. Ik drink echt elke dag wijn. En ik dacht dat dat bij mij geen verschil uitmaakte."

"Maar nu had ik last van een buikvirus en heb zeven dagen wijn laten staan. Tot mijn verbazing heb ik mij in tijden niet zo goed gevoeld en heb ik bovendien geen last van mijn gewrichten. Dat is erg interessant."

"Alcohol kan namelijk het lichaam uitdrogen, dus ik denk dat dat bij mij toch verschil maakt. Ik voel mij op het moment 27 jaar oud. Ik ga dus een tijdje januari in zonder die 2 glazen wijn per dag. En ik zal voortaan geen mensen meer uitlachen die een tijd alcohol laten staan."

Zijn bericht op Instagram staat hier.

NieuwsFilm

meest populair