Ana de Armas ondergaat halve marteling tijdens opnames 'John Wick'-spinoff

Ana de Armas ondergaat halve marteling tijdens opnames 'John Wick'-spinoff

De twee knokken erop los.

Ana de Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Ook wist ze de hoofdrol te bemachtigen in Ballerina. Ze laat zich nu uit over deze blockbuster.

De actiefilm speelt zich namelijk af in hetzelfde universum als John Wick. Nu lijkt het erop dat Keanu Reeves ook in Ballerina zit. De actrice was recentelijk te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon waar ze zich uitliet over een vechtscène waarmee ze denkt hoge ogen te gaan gooien.

Reactie
Zo zegt de 34-jarige schoonheid: "We zitten in Praag om hier vanalles op te nemen. We brengen hier nu nog een maand door. Ik moet wel eerlijk zijn: ik heb veel pijn. Ik bedoel, door de opnames doet mijn hele lichaam pijn. Ja, ik klaag nu, maar het is ook echt intens. Ik heb overal blauwe plekken. De actiescène die ik voor 'No Time to Die' moest opnemen duurde 15 minuten".

"Dit is een hele film van een heel ander niveau. Het is allemaal wel meer dan de moeite waard. Nog niet zo heel lang geleden nam ik een behoorlijk moeilijke scène op met Keanu. Wat hij allemaal doet is ongelooflijk. Toen ik dat zag dacht ik bij mezelf: "Ik mag en kan niet meer klagen want hij doet het allemaal!" Hij is echt de allerbeste".

Bekijk het interview met Fallon hieronder. Als je alleen over Ballerina wil horen, kijk dan vanaf 2:48.



NieuwsFilm

meest populair