Hugh Jackman lijkt titel 'Deadpool 3' per ongeluk te verklappen

Hugh Jackman lijkt titel 'Deadpool 3' per ongeluk te verklappen

Een Twitter-videootje van de acteur lijkt het weg te geven.

Enkele maanden was er groot filmnieuws. Hugh Jackman kondigde toen namelijk aan terug te keren als Wolverine in Deadpool 3. Zou het kunnen dat de geliefde acteur nu per ongelijk de titel van de blockbuster heeft verklapt?

Jackman deelde namelijk het onderstaande videootje op zijn twitterpagina waar hij het heeft over het muzieknummer Good Afternoon in Spirited. De acteur wil niet dat dit nummer genomineerd gaat worden voor een Oscar, aangezien Ryan Reynolds er dan de hele tijd over gaat opscheppen.

Titel?
Het gaat hier natuurlijk wel om een grapje. De twee acteurs doen dan wel alsof ze elkaar helemaal niet mogen, in het echt zijn ze hele goede vrienden. Wat wel opvalt in het filmpje is dat Jackman zegt: "We zijn bezig met de opnames van 'Wolverine and Deadpool'". Sommige filmfanaten denken dus dat dit de nieuwe titel is. Bekijk het filmpje zelf hieronder.



We zullen nog even moeten wachten of dit ook daadwerkelijk echt het geval is. De blockbuster komt namelijk pas eind 2024 uit. Voor die tijd zullen we natuurlijk wel nog getrakteerd worden op de nodige berichten van Reynolds en Jackman.

NieuwsFilm

meest populair