Eerste recensies 'M3GAN': Een horrorfilm om te zien?

Eerste recensies 'M3GAN': Een horrorfilm om te zien?

Sterke ontvangst voor leukste horrorkomedie sinds tijden.

Niet altijd weten horrorfilms te overtuigen, zeker niet als deze niet R-rated zijn. De aankomende horrorfilm M3GAN wordt echter laaiend enthousiast ontvangen, ondanks de officiële leeftijdsclassificatie PG-13.

97 procent op Rotten Tomatoes
Dit blijkt wel uit de recensies die op Rotten Tomatoes verschijnen. Op het moment van schrijven staat de Tomatometer op 97 procent na 34 recensies, met een 7.20/10 als gemiddelde beoordeling.

"Zonder schaamte is deze zo dwaas waardoor M3GAN des te vermakelijker is. Deze zeldzame horrorkomedie grinnikt net zo makkelijk als dat ie je koude rillingen geeft," luidt de critics consensus.

Sterke recensies
"Bereid je maar voor, want het volgende vreemde monster is gearriveerd en ze heeft een beter ritme dan de Babadook," staat in de recensie van Kristy Puchko van Mashable.

"De film van Johnstone legt dezelfde alchemistische mix van gevoel, humor en chaos vast die je maar zelden aantreft in crossover-klassiekers zoals Gremlins, en de film levert meer entertainment op dan de meeste zogenaamde blockbusters," schrijft William Bibbiani van TheWrap.

"Met indrukwekkende optredens van McGraw en Get Out-ster Williams, en naadloze technologie die de woeste robot in de film tot leven brengt, is M3GAN misschien gek, maar het is een speelgoedverhaal als geen ander," vindt Al Horner van Empire Magazine.

In Nederland wel 16 jaar en ouder
Opvallend genoeg is M3GAN in Nederland wel een "Rated-film", aangezien de Kijkwijzer op 16 jaar is gezet.

Vanaf vandaag draait Gerard Johnstone's M3GAN landelijk in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de recente promo masters of horror.



NieuwsFilm

meest populair