Ana de Armas showt haar "day-after" op 1 januari op Insta-foto's

Ana de Armas showt haar "day-after" op 1 januari op Insta-foto's

Zelfs na een feestje ziet ze er nog fantastisch uit.

Ana de Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Wanneer de actrice eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

De 34-jarige schoonheid post namelijk ook wel vaker filmpjes en foto's op sociale media, voornamelijk Instagram. Erg gek is dit niet, aangezien de Cubaanse actrice bijna 9 miljoen volgers heeft. Ze post dan ook wel vaker berichten op haar pagina en nu is het weer raak.

Eerste dag
De Armas wil iedereen even een gelukkig 2023 wensen met de onderstaande foto's. Zo te zien kreeg zij de eerste dag van het jaar wel goed om, gewoon lekker thuis aan het relaxen. Ze heeft dan ook een drukke kerst gehad, aangezien ze deze vierde met familie en vrienden. Bekijk de kiekjes hieronder.



Agenda
Ze zit echter zeker niet stil. Vorig jaar was de actrice te zien in maar liefst drie films waaronder de Netflix blockbusters The Gray Man en Blonde. Op dit moment is ze bezig met de keiharde actiefilm Ballerina en ook heeft ze al getekend voor Ghosted.

NieuwsFilm

meest populair