Fans hebben het moeilijk om favoriete Marvel-film of serie in 2023 te kiezen

Fans hebben het moeilijk om favoriete Marvel-film of serie in 2023 te kiezen

Er is één titel die vaak naar voren komt.

Met drie films en zo'n zes series is de keuze weer reuze binnen het MCU dit jaar. Na de redelijke teleurstellende Phase 4 is men iets minder enthousiast over bepaalde projecten van Phase 5, maar ook zat zijn hoopvol over deze nieuwe fase. Één favoriet, opkomend project uitkiezen lijkt toch lastig voor de fans.

Enthousiasme
Een aantal mensen denken nu al te weten dat alle MCU-projecten van dit jaar slecht gaan worden. Een bijzondere gave, maar er zijn ook zat mensen die naar de projecten uitkijken. Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt erg vaak voor in de top 3 meest geanticipeerde projecten van fans.

Dit komt grotendeels door de goed ontvangen trailer, de consistentie qua kwaliteit van de 'Guardians'-films en nieuwe personages als Adam Warlock.

Ook wordt er erg uitgekeken naar het tweede seizoen van Loki. Factoren hiervoor zijn natuurlijk het feit dat seizoen 1 goed is ontvangen en eindigde met een belangrijke cliffhanger en de populariteit van het personage.

Met de introductie van Jonathan Majors als Kang the Conquerer en het feit dat het volgende maand al uitkomt, is Ant-Man & The Wasp: Quantumania ook veel terug te zien in top 3-lijstjes.

Hieronder zie je een aantal tweets met voorbeelden van projecten waar fans naar uitkijken.











NieuwsFilm

meest populair