Oud James Bond-acteur Sean Connery: "slaan van vrouwen is soms nodig"

Oud James Bond-acteur Sean Connery: "slaan van vrouwen is soms nodig"

Een interview met de wereldberoemde journaliste Barbara Walters duikt weer op.

Er is de laatste tijd weer behoorlijk veel te doen over de legendarische Sean Connery. De acteur overleed op 90-jarige leeftijd in 2020, maar is nu weer 'trending' op sociale media. Hoe komt dit?

Afgelopen vrijdag overleed de wereldberoemde journaliste Barbara Walters op 93-jarige leeftijd. In haar leven heeft hij heel wat bekendheden geïnterviewd, waaronder ook de allereerste Bond-acteur in 1987. Geheel 'vlekkeloos' verliep het gesprek echter niet.

Opmerkingen
Ondanks het feit dat het een heel net gesprek was, vroeg Walters Connery naar een opmerking die heeft vele jaren eerder had gemaakt tijdens een interview met Playboy. Toen zei de acteur nog: "Ik denk niet dat er iets fout is met het slaan van een vrouw". Walters wilde even vragen of de acteur hier nog steeds zo over dacht.

Connery bleef echter bij zijn mening tot de grote verbazing van Walters. Haar mond valt dan ook echt wagenwijd open. Zo vraagt ze de acteur: "Dus jij denkt dat het goed is om een vrouw te slaan?" Zijn reactie is als volgt.

Ophef
"Het is niet goed maar ook niet slecht" begint Connery. "Het hangt helemaal af van de omstandigheden en of het verdiend is". Walters vraagt weer: "Wanneer is dit dan 'verdiend'?"

Connery vervolgt: "Nou, als je al alles hebt geprobeerd en een vrouw het niet los kan laten, waar zij trouwens in het algemeen best goed in zijn, en het laatste woord willen hebben maar niet blij mee zijn met jouw reactie, dan denk ik dat het absoluut rechtvaardig is. Het is wel echt het allerlaatste hulpmiddel. Ik ga niet zomaar iemand slaan omdat ik daar zin in heb".

Walters eindigt door te zeggen: "Wacht maar dat dit interview uitkomt. Ik denk dat je dan wel mailtjes gaat krijgen..." Bekijk hieronder nogmaals het stukje uit het interview van de twee iconen, dat nu, na de dood van Walters, weer enorm veel bekeken wordt.



NieuwsFilm

meest populair