Nieuwjaarsfeest Leonardo DiCaprio op zijn miljoenenjacht met Tobey Maguire en Drake

Nieuwjaarsfeest Leonardo DiCaprio op zijn miljoenenjacht met Tobey Maguire en Drake

Vlakbij meest luxe vakantieparadijs

De zangeres Taylor Swift bezong de extravagante levensstijl van Leonardo DiCaprio al in een liedje. De acteur uit Titanic is berucht om zijn jonge modellen, zijn feestjes en zijn superjacht. Bij St. Barth kan Leonardo trouw alledrie combineren.

Het eiland St. Barth is een van de meest luxe vakantieparadijzen in de Caribbean en ligt in de buurt van het eiland Sint Maarten. Het gebied is elke jaarwisseling een verzamelplaats van rijken. Het miljoenenjacht van Leonardo is vlakbij de eilanden gespot, net als een aantal andere dure boten van andere miljonairs en miljardairs.

Nieuwjaarsfeest
Het artikel van Daily Mail hier vertelt dat Leonardo DiCaprio tijd aan boord doorbrengt met zijn nieuwste vriendinnetje, de 23-jarige artieste Victoria Lamas. Ook zanger Drake en acteur Tobey Maguire verschijnen op het nieuwjaarsfeest van Leonardo. Tobey is een jeugdvriend van Leonardo. Zij groeiden allebei op rond Hollywood en zijn altijd vrienden gebleven.

Op de foto's bij het artikel draagt Leonardo zoals meestal een baseball-petje en een wit shirt. Victoria combineert een bikini met een vrolijke blouse. Ook Tobey laat zich zien in een casual donkerblauw shirt, terwijl Drake er tiptop uitziet.

Optreden
Niet duidelijk is, of Drake ook optrad op de party boat. Maar hij had wel een optreden gepland op St. Barth zelf, net als zanger Lenny Kravitz. Zij waren daar aanwezig voor een gala-avond van UNICEF.

Leonardo DiCaprio plaatst geen privéberichten meer op zijn Instagram. Wel plaatst hij onderstaand bericht over het natuurbehoud op eilanden.



NieuwsFilm

meest populair