Deze 3 actrices zijn perfect als Wonder Woman in het nieuwe DC-universum

Deze 3 actrices zijn perfect als Wonder Woman in het nieuwe DC-universum

FilmTotaal gaat op zoek naar de opvolger van Gal Gadot.

Het superheldenuniversum van DC wordt zeer waarschijnlijk van de grond af aan opgebouwd nu Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn en producent Peter Safran er leiding aan geven. Na het schrappen van Wonder Woman 3, lijkt Gal Gadots tijdperk als de heldin voorbij. FilmTotaal heeft vandaag drie actrices op een rijtje gezet die perfect zouden voor deze rol in het nieuwe DC-universum.


Bekijk de afbeelding
Alexandra Daddario
Wonder Woman is een feministisch symbool van kracht. Iemand die absoluut kracht uitstraalt, is Alexandra Daddario. De actrice heeft ongetwijfeld een van de sterkste blikken in Hollywood.

Daddario heeft intens blauwe ogen, net als Wonder Woman in de stripboeken. Wat dat betreft heeft ze dus een streepje voor.

Daddario heeft al in veel mooie films en series gespeeld, waaronder Baywatch en The White Lotus. Een klus als superheldin zou perfect voor haar zijn.

Hoewel ze misschien niet de eerste naam is waar je aan denkt voor de rol van Wonder Woman, weten we dat Gunn houdt van verrassende castings. Daddario heeft in elk geval al de steun van fans.


Bekijk de afbeelding
Daniela Melchior
Hoewel Daniela Melchior al een rol in het DC-universum heeft (ze speelde Ratcatcher 2 in The Suicide Squad van Gunn), willen we haar naam toch in de mix gooien.

Het is immers ook niet zeker of iedere acteur terugkeert in dezelfde rol. De Portugese actrice zou een perfecte kandidaat zijn voor Wonder Woman.

Diana - de echte naam van Wonder Woman - is afkomstig van het voor de buitenwereld afgezonderde vrouwenrijk Themyscira. Wanneer ze voor het eerst de mensenwereld betreedt, is ze tikkeltje naïef.

In The Suicide Squad liet Melchior zien een mooie softere kant zien van haar schurkenpersonage. Deze gelaagdheid is geweldig voor een personage als Wonder Woman.


Bekijk de afbeelding
Ella Balinska
De 26-jarige Ella Balinska is onder meer bekend van de Netflix-serie Resident Evil en de nieuwe Charlie's Angels.

De Britse actrice is iemand met wie je niet wilt sollen. Tijdens haar opleiding aan de acteerschool heeft ze heel wat gevechts- en stunttraining gehad en inmiddels heeft ze veel ervaring in actierijke rollen.

Geen onbelangrijke vaardigheden voor een superheldenrol. Balinska is er dus helemaal klaar voor om een grote superheldenrol op zich te nemen.

De actrice valt op door haar krachtige uitstraling. We zien haar zo zij aan zij vechten met haar Justice League-collega's Superman en Batman... en dan is ze waarschijnlijk de sterkste van allemaal.

NieuwsFilm

meest populair