Marvel-actrice Evangeline Lilly pleit voor 'Avengers'-film zonder mannelijke helden

Marvel-actrice Evangeline Lilly pleit voor 'Avengers'-film zonder mannelijke helden

De roep om een 'A-Force'-film blijft aanhouden na die ene krachtige scène uit 'Avengers: Endgame'.

Evangeline Lilly keert volgend jaar terug als superheldin de Wasp in Ant-Man and The Wasp: Quantumania. In een nieuw interview met CinePop laat de actrice weten in de toekomst ook graag een Marvel-film met alleen maar vrouwelijke Avengers te willen maken.

Avengers: Endgame bevatte een gaaf moment waarin een groep vrouwelijke helden samenkwam in een scène tijdens de grote eindstrijd tegen Thanos.

In de stripboeken is er ook een bekende groep heldinnen die bekend staat als de 'A-Force'. Hieronder zie je het krachtige moment terug.



Plannen
Na het verschijnen van Endgame, lieten meerdere actrices die in de scène te zien waren weten ontzettend graag een film met alleen maar vrouwelijke Avengers te willen maken.

Daar zouden sommige zelfs al gesprekken over hebben gevoerd met Marvels hoofdproducent Kevin Feige. Er is echter nog geen concreet project aangekondigd.

Bijzonder moment
Staat Lilly ook open voor zo'n film? "Absoluut", reageert ze wanneer haar hier in een recent interview naar gevraagd wordt.

Volgens de actrice was het opnemen van die scène een schitterend moment. "De dag waarop we die scène opnamen, was de meest bijzondere dag van mijn leven", vertelt ze.

Gezien de aanhoudende wens van de Marvel-actrices voor zo'n film, is het niet ondenkbaar dat de studio ooit groenlicht geeft aan een dergelijk project.

NieuwsFilm

meest populair