De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Spell (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Tonderai | Cast: Omari Hardwick, Loretta Devine, John Beasley, e.a. | Kijk direct
Maquis, een advocaat, is met zijn gezin onderweg in een vliegtuigje naar een begrafenis. Door een storm verliest hij de controle. Wanneer hij wakker wordt, blijkt hij plotseling op de zolder van een hoodoobeoefenaar te zijn. Deze vrouw, genaamd Eloise, houdt hem vast en beweert dat ze hem kan genezen met behulp van zwarte magie. Daarvoor moet hij wel een enorme prijs betalen. Voor het rijzen van de bloedmaan moet hij weg zien te komen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.



White Noise (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, e.a. | Kijk direct
Jack werkt als hoogleraar Hitler-studies aan de universiteit. Zijn vierde vrouw Babette deelt wijze lessen met ouderen. Ze hebben een groot samengesteld gezin. Beiden zijn geobsedeerd door de dood. Na een grote ramp, waarbij een gifwolk is vrijgekomen, gaan alle alarmbellen af. Jack blijft echter opvallend koel. Te midden van alle paniek en chaos worstelen Babette en hij juist met universele thema's als liefde en vinden van geluk.



Zwanger & Co (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Lieke van Lexmond, Maaike Martens, Bo Maerten, e.a. | Kijk direct
Vier zwangerschappen en bevallingen: allemaal in één familie. Verloskundige Merel wil niet eindeloos wachten met haar kinderwens en schakelt de hulp van een spermabank in. Dan komt ze de knappe ambulancebroeder Luuk tegen. Haar oudere zus Merel kampt met het lege-nest-syndroom. Haar nichtje Eva raakt ondertussen ook - per ongeluk - zwanger. Haar vader Piet is op zijn beurt aan zijn tweede leg begonnen en moet zorgen voor zijn pasgeboren dochter.





Bekijk de afbeelding
MEER STREAMING
3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen


NieuwsFilm

meest populair