3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Watchmen (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Jackie Earle Haley, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, e.a. | Kijk direct
Nixon is bezig met zijn derde termijn als president. Een kernoorlog dreigt. Wanneer een ex-superheld wordt vermoord, gaan de psychopathische burgerwachter Rorschach op onderzoek uit. Hij gaat op zoek naar zijn voormalige collega's en vraagt hen om hulp. Samen ontdekken ze een gruwelijk complot dat de mensheid ernstig in gevaar brengt.



Mulholland Drive (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lynch | Cast: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, e.a. | Kijk direct
De naïeve Betty Elms probeert in Los Angeles haar grote droom waar te maken: actrice worden. Plotseling verschijnt er een verwarde vrouw bij haar appartement die een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. De vrouw heeft geheugenverlies en weet niet meer wie ze is. Elms besluit haar te helpen. Hun samenzijn slaat om in een verstoorde en pijnlijke relatie.



The Truman Show (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a. | Kijk direct
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair