Eva Mendes verandert haar uiterlijk en is nu een prachtige 'Red Head'

Eva Mendes verandert haar uiterlijk en is nu een prachtige 'Red Head'

De nieuwe look staat haar goed.

Bekende modellen en actrices delen maar wat graag filmpjes en kiekjes op sociale media. Eva Mendes is geen uitzondering op de regel. De Amerikaanse actrice van Cubaanse afkomst deelt nu haar nieuwe coupe met haar 3,4 miljoen volgers.

De 48-jarige schoonheid is de laatste jaren minder te zien in films. Ondanks het feit dat ze jarenlang een grote naam was en te zien was in diverse blockbusters zoals o.a. Ghost Rider, 2 Fast 2 Furious en The Place Beyond the Pines, doet ze het nu een heel stuk rustiger aan.

De reden
De reden hiervoor is dat de actrice sinds 2011 een koppeltje vormt met Ryan Gosling. Samen hebben ze ook twee kinderen en Mendes liet al eerder weten dat ze zich voorlopig wil focussen op haar gezin. Toch zorgt ze ervoor dat we haar zeker niet vergeten.

Mendes deelt namelijk wel vaker berichten op haar Instagraam-pagina en nu is het weer raak. De actrice gaat namelijk nu (voorlopig) door het leven als een 'redhead', aangezien ze afscheid heeft genomen van haar bruine lokken. Ze heeft haar haren namelijk rood laten verven. Het staat haar wel goed en dat krijgt ze ook te horen, aangezien ze bedolven wordt onder de complimentjes.



NieuwsFilm

meest populair