Regisseur hint naar cross-over 'M3GAN' en Annabelle uit 'The Conjuring'-franchise

Regisseur hint naar cross-over 'M3GAN' en Annabelle uit 'The Conjuring'-franchise

De film moet nog uitkomen, maar er wordt nu al gepraat over een toekomst voor M3GAN.

M3GAN is de nieuwste horrorfilm van producent James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring). Gerard Johnstone heeft de regie van M3GAN op zich genomen en kreeg in een interview met Entertainment Weekly de vraag of we in de toekomst een confrontatie kunnen zien tussen M3GAN en Annabelle van 'The Conjuring'-franchise. De regisseur gaf een interessant antwoord.

Wie wint?
Gerard Johnstone zei het volgende over een eventueel gevecht tussen M3GAN en Annabelle: "Wie zou er winnen in een gevecht tussen M3GAN en Annabelle? Nou, ik denk dat omdat Annabelle een demon is, ze misschien zou winnen. Misschien moeten we een film maken en erachter komen!"

Ook James Wan gaf zijn perspectief op de situatie. Hij lijkt veel vertrouwen te hebben in zijn nieuwe creatie: "Luister, M3GAN is een heel nieuwe soort die we nog niet eerder hebben gezien. Ik zou het niet voorbij M3GAN leggen om geweldige trucs in petto te hebben, vooral als we het geluk hebben om toekomstige verhalen te hebben."

"Waarom kan M3GAN geen raketwerpers binnen handbereik hebben? Dat zou geweldig zijn. Het zou elke pop van de planeet blazen."

M3GAN is vanaf 5 januari te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de griezelige trailer.



NieuwsFilm

meest populair