Bella Thorne liep op 10-jarige leeftijd filmrol mis vanwege 'flirten' met regisseur

Bella Thorne liep op 10-jarige leeftijd filmrol mis vanwege 'flirten' met regisseur

De actrice zelf noemt het verhaal grote onzin.

Actrice Bella Thorne zit niet bepaald stil. Zo is ze actief als danseres, zangeres, model en schrijfster. Ook heeft ze haar eigen (controversiële) OnlyFans-pagina. Ze deelt nu dan ook wel vaker spannende kiekjes met haar meer dan 25 miljoen volgers op Instagram, maar een regisseur beweert dat Thorne al op 10 jarige leeftijd met hem flirtte. Zij reageert hier nu zelf op.

Thorne kwam recentelijk langs bij de podcast van Emily Ratajkowski, genaamd 'High Low with EmRata', waar ze het had over haar carrière en een incident dat ongeveer 15 jaar geleden plaatsvond.

Onbegrijpelijk
Zo zegt Thorne: "Ik had auditie gedaan voor een rol toen ik pas 10 was. Mijn moeder werd opgebeld en kreeg te horen dat ik de rol niet kreeg omdat ik zogenaamd met de regisseur geflirt zou hebben. Hierdoor zou hij zich erg oncomfortabel voelen".

"Ik snap echt niet waar hij het over had. Ik bedoel, ik was pas 10? Waar de f*ck heeft die man het over? Waarom denk je dat een 10 jarig meisje met je aan het flirten is? Dat is echt bizar en best wel ziek..."

Hoe dan
Thorne vervolgt: "Een auditie is zo voorbij. Je leest je tekst voor en je gaat weer. Er is geen tijd om op zijn schoot te gaan zitten of zoiets. Toch dacht ik een hele lange tijd dat ik iets fout had gedaan en ik heb hier lang last van gehad".

Ratjakowski deelde hierna zelf een soortgelijk verhaal: "Toen ik 16 was trof ik een agent van een modellenbureau die tegen mij zei: 'Als ik kijk naar jouw gezicht dan weet ik al dat jij gen**kt hebt. Daar moet je iets aan doen Emily'. Dit is de harde realiteit in dat wereldje. Hier worden vrouwen vaak mee geconfronteerd en ook in Hollywood worden kinderen nog al te vaak geseksualiseerd".

Luister hier het volledige interview.

NieuwsFilm

meest populair