Paris Hilton ziet er weer 'sliving' uit in Insta-video

Paris Hilton ziet er weer 'sliving' uit in Insta-video

Eind dit jaar gaat ze het 'internet breken'

Het komt wel vaker voor dat bekende actrices en modellen filmpjes en foto's posten op sociale media. Hier doet Paris Hilton zeker ook aan mee en nu is het weer raak.

De 41-jarige Amerikaanse societyster heeft behoorlijk wat volgers op Instagram. Zo heeft ze maar liefst meer dan 21 miljoen volgers. Het is dus niet zo heel gek dat ze af en toe weer eens beelden en kiekjes deelt uit haar leven, zoals dat nu weer het geval is.

Filmpje
In het onderstaande filmpje loopt Hilton rond in een peperdure outfit. Ook toont ze even haar roze BMW en eveneens haar roze Bentley. We horen haar niks zeggen maar wel staat er een tekst bij dat ze met iets heel 'groots' gaat komen eind van dit jaar, 30 december om precies te zijn.

Wat dit precies is weet niemand, al speculeren er wel al veel mensen over. Sommigen denken dat Hilton misschien een nieuw album gaat uitbrengen, zal samenwerken met haar 'BFF' Britney Spears of misschien zelfs wel een grote rol heeft weten te bemachtigen in een aanstaande film. Wat het precies wordt daar komen we binnenkort achter.

Bekijk haar filmpje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair