Leeftijd van Cassie Lang bekend in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Leeftijd van Cassie Lang bekend in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Hoe oud is de dochter van Ant-Man eigenlijk na de tijdsprongen van voorgaande MCU-films?

In februari zien we eindelijk Pauld Rudd's Ant-Man terugkeren in Ant-Man and the Wasp: Quantumania. We zagen de superheld voor het laatst in 2019 in Avengers: Endgame. Na alle tijdsprongen van de voorgaande films is de dochter van Scott Lang, Cassie, geen klein kind meer. Maar hoe oud is ze dan wel?

In Avengers: Endgame zagen we hoe Scott Lang A.K.A. Ant-man vast kwam te zitten in de 'Quantum Realm'. Toen hij eindelijk wist te ontsnappen waren er ineens 5 jaar verstreken. Zijn dochter Cassie, die nog een klein kind was de laatste keer dat hij haar zag, was ineens een stuk ouder.

Tijd staat centraal in nieuwe Ant-Man
Regisseur Peyton Reed bevestigd dat Cassie, gespeeld door Kathryn Newton, in de nieuwe film 18 jaar oud is. In een interview met Nerdbunker spreekt Reed over hoe de verloren tijd met zijn dochter centraal staat in de derde Ant-Man-film:

"Het thema van de film is tijd en hoeveel tijd hij gemist heeft met zijn dochter. Zijn voornaamste motivatie is 'ik wil meer tijd met mijn dochter'. En nu komt hij een nieuwe schurk tegen, Kang the Conqueror, die heerschappij heeft over de tijd".

Familie
Reed vervolgt: "Scott ziet zijn dochter nog steeds als een klein kind, maar dat is ze niet, ze is jong-volwassen. Ze heeft haar eigen ideeën over hoe ze iets goed kan doen voor de wereld en ze is op zoek naar haar eigen identiteit als een held. De Ant-Man-films gaan altijd over families en de verschillende familiedynamieken laten zien is wat Paul Rudd en ik het leukste vinden aan deze films".

In Ant-Man and the Wasp: Quanumania zien we naast Paul Rudd ook Evangeline Lilly als The Wasp, Jonathan Majors als Kang the Conqueror, Michael Douglas als Hank Pym en Michelle Pfeiffer als Janet van Dyne. De nieuwe Marvel-film draait vanaf 15 februari in de bioscoop.



NieuwsFilm