Superheldenpak van Natalie Portman in 'Thor 4' werd aangepast op haar levensstijl

Superheldenpak van Natalie Portman in 'Thor 4' werd aangepast op haar levensstijl

Het pak bestond uit hele andere materialen dan normaal.

Natalie Portman keerde dit jaar terug als Jane Foster in Marvel's Thor: Love & Thunder. Net als in recente stripboeken nam Foster de titel van de 'Mighty Thor' op zich in deze film. Nu hebben we meer details over haar 'Thor'-kostuum.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor Thor: Love & Thunder!

Veganistisch
Kostuumdesigner Mayes C. Rubeo onthulde in een interview met Deadline het aangepaste materiaal voor het kostuum vanwege de veganistische levensstijl van Portman: "Haar kostuums zijn voor het grootste deel gemaakt van plastic en synthetische materialen. Ik heb zoveel respect voor haar, en het minste wat ik zou kunnen doen is dit aanpassen om haar kostuum te maken."

Of we Portman ooit terug zullen zien als Jane Foster is vrij onwaarschijnlijk. Haar personage overleed aan het einde van Love & Thunder en in een post-credit scène zagen we dat ze in Valhalla was. Maar met de Multiverse weet je het maar nooit.

May December
Portman zullen we voorlopig eerst zien in de nieuwe film van Todd Haynes (Carol, I'm Not There) genaamd May December. Hieronder zie je Portman op de set met co-sterren Julianne Moore en Charles Melton. De film komt komend jaar uit.



NieuwsFilm

meest populair