Demi steelt de show

Tijdens de Hollywood-première van Charlie's Angels: Full Throttle werd de show niet gestolen door de engelachtige hoofdrolspelers Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu, maar ging de meeste aandacht uit naar actrice Demi Moore.

Dat de 41-jarige actrice woensdagavond de meeste aandacht trok lag niet aan haar jurk, juwelen of opvallende haardracht, maar aan de personen die samen met haar de rode loper opliepen. De actrice werd bij het betreden van het Chinese Theatre geflankeerd door haar drie dochters, ex-man Bruce Willis en haar nieuwe vriendje, de 25-jarige Ashton Kutcher.

De relatie tussen Moore en Kutcher doet al tijden stof opwaaien in Hollywood. Het aanzienlijke leeftijdsverschil deed velen vermoeden dat het slechts om een publiciteitsstunt ging. Ashton Kutcher, die in Nederland vooral bekendheid geniet vanwege zijn rol in de komedie 'That 70 Show' en het MTV-programma 'Punk'd', werd woensdag nog door People's Magazine genoemd als een van de meeste begerenswaardige vrijgezellen van dit moment.

Nu lijkt het er echter op dat de twee een serieuze relatie hebben. Ze worden regelmatig samen gesignaleerd en volgens een bericht van CNN is de moeder van Kutcher 11 jaar ouder dan zijn vader en heeft zij geen enkel bezwaar tegen de relatie.



NieuwsFilm