3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Gormican | Cast: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, e.a. | Kijk direct
Nicolas Cage worstelt met zijn imago en heeft geldproblemen. Wanneer hij het aanbod krijgt om voor een miljoen dollar op het verjaardagsfeestje van superfan Javi te verschijnen, gaat hij dan ook snel akkoord. Deze Javi blijkt echter een gangsterbaas. Cage wordt vervolgens door de CIA ingehuurd om hem te bespioneren. Een gevaarlijke opdracht. Cage zal zijn meest iconische en geliefde filmpersonages erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.



De Oost (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Taihuttu | Cast: Martijn Lakemeier, Marwan Kenzari, Jonas Smulders, e.a. | Kijk direct
Indonesië, 1946. De jonge soldaat Johan wordt uitgezonden naar Nederlands-Indië tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Daar komt hij onder leiding te staan van de beruchte kapitein Raymond Westerling, het hoofd van een elitekorps dat de rebellenopstand in de provincie Zuid-Celebes de kop in moet drukken. Deze missie verloopt ontzettend gewelddadig, waardoor de grens tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager wordt.



Our Friend (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gabriela Cowperthwaite | Cast: Casey Affleck, Dakota Johnson, Jason Siegel, e.a. | Kijk direct
Nadat journalist Matthew hoort dat zijn vrouw Nicole nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt hij onverwacht de steun van hun beste vriend Dane. Hij trekt bij hen in en zet zijn eigen leven in de wacht. Met alle liefde van de wereld zorgt hij voor de twee en hun kinderen. Dane zal daarmee een grotere impact hebben dan iedereen voor mogelijk had kunnen houden.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair