3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Kijk direct
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



Along Came a Spider (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Tamahori | Cast: Morgan Freeman, Monica Potter, Michael Wincott, e.a. | Kijk direct
De dochter van een senator wordt op haar school gekidnapt. De dader neemt vervolgens contact op met rechercheur en psycholoog Alex Jones, die net is hersteld van een verdrietige gebeurtenis. Hij besluit de zaak samen met een in ongenade gevallen geheim agent te onderzoeken. Deze wordt alsmaar complexer, waardoor het oplossen van de zaak hopeloos lijkt.



Rundfunk: Jachterwachter (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Lücker | Cast: Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Pierre Bokma, e.a. | Kijk direct
De Wachtopzichter van een camping is een harde werker en altijd gestrest. Wanneer het uitgeleefde voormalig kindersterretje Ronnie Bosboom Junior ineens bij de receptiebalie staat, lijkt dat in eerste instantie een zegen. Totdat duidelijk wordt dat hij op de vlucht is voor een stel gevaarlijke criminelen.





Bekijk de afbeeldingBINNENKORT OP NETFLIX
Netflix pakt binnenkort uit met deze intense boksfilm


NieuwsFilm

meest populair