Dit zijn echt 3 fantastische films voor de feestdagen

Dit zijn echt 3 fantastische films voor de feestdagen

Voor ieder wat wils!

De feestdagen zijn begonnen. Niet alleen mooie dagen om gezellig met elkaar te eten, maar ook een ideaal moment om een filmpje met elkaar te kijken. FilmTotaal heeft vandaag drie fantastische films voor je op een rijtje gezet voor de feestdagen.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Pom Klementieff, Dave Bautista, Kevin Beacon, e.a. | Te zien op: Disney+
Peter Quill, de leider van de Guardians of the Galaxy, is behoorlijk somber nu hij opnieuw afscheid heeft moeten nemen van zijn grote liefde Gamora. Dit brengt zijn teamgenoten Mantis en Drax op het spontane idee om hem te verrassen. De twee besluiten een kerstfeest voor hem te organiseren en daarbij het ultieme cadeau te regelen: zijn grote idool Kevin Beacon.



Holidate (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, e.a. | Te zien op: Netflix
Sloane krijgt bij iedere feestdag kritiek van haar familie op het feit dat ze single is. Haar tante Susan lijkt de oplossing te hebben: holidates, een date enkel voor een feestdag. Wanneer ze in een winkel de Australische Jackson, die eveneens een hekel heeft aan de feestdagen, ontmoet, besluit ze dat hij haar holidate wordt voor alle feestdagen. Zo worden ze elkaar platonische metgezel, maar de twee beginnen ook gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.



Die Hard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Alan Rickman, e.a. | Kijk direct: Disney+
De New Yorkse politieagent John McClane wil zijn vrouw, van wie hij langzaam vervreemd is geraakt, in Los Angeles verrassen op kerstavond. Die avond heeft ze een bedrijfsfeestje. Deze krijgt een gruwelijke wending wanneer een bende terroristen het gebouw aanvalt. McClane besluit alles op alles te zetten om zijn vrouw en de andere aanwezigen te redden. Daarvoor probeert hij in zijn eentje alle terroristen uit te schakelen.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair