De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a. | Kijk direct
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.



Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, e.a. | Kijk direct
Privédetective Benoit Blanc vertrekt op uitnodiging naar het Griekse eiland van miljardair Miles Bron, de eigenaar van een groot techbedrijf. Daar organiseert Bron een speciaal weekend voor zijn vrienden om een spelletje moordmysterie te spelen. Wanneer een van de gasten daadwerkelijk dood opduikt, kan alleen Blanc alle lagen van het bijbehorende mysterie afpellen.



Lakeview Terrace (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil LaBute | Cast: Samuel L. Jackson, Kerry Washington, Patrick Wilson, e.a. | Kijk direct
De hardwerkende modeontwerpster Lisa en manager Chris zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt en willen nu settelen in een ogenschijnlijk rustige buitenwijk van Los Angeles. Al snel krijgen de twee het echter aan de stok met hun nieuwe buurman Abel. Hij is in het dagelijks leven een keurige agent, maar valt ondertussen Lisa en Chris lastig. Wanneer Abel te ver gaat, besluit het koppel terug te vechten.





Bekijk de afbeelding
MEER STREAMING
3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen


NieuwsFilm

meest populair