James Gunn kondigt de eerste plannen voor zijn nieuwe DC-universum volgende maand aan

James Gunn kondigt de eerste plannen voor zijn nieuwe DC-universum volgende maand aan

Iets om naar uit te kijken.

James Gunn en Peter Safran komen volgende maand met hun eerste plannen naar buiten voor het nieuwe DC-universum. De twee zijn sinds november de nieuwe leiders van de superheldenfilmstudio en hebben hard gewerkt om hun ideeën op papier te zetten.

De studiobazen hebben inmiddels al een aantal belangrijke en ingrijpende beslissingen genomen. Zo is Wonder Woman 3 van de baan en is Henry Cavill ontslagen als Superman.

Hoewel we nog niet zeker weten of de rest van de huidige sterren ook wordt vervangen, wordt die kans door praktisch iedereen zeer groot geacht.

Guardians of the Galaxy-regisseur Gunn en Hollywoodproducent Safran lijken schoon schip te willen maken en het universum van de grond af aan op te willen bouwen.

Eerste plannen
Fans kunnen natuurlijk niet wachten om meer te horen over de plannen die Gunn en Safran hebben bedacht. Voor hen is er nu goed nieuws. Gunn heeft namelijk op Twitter laten weten dat de eerste plannen in januari zullen worden onthuld.



Hoewel we dan dus nog geen volledig overzicht zullen krijgen, krijgen we wel alvast een paar dingen te weten. Mogelijk onthullen de twee de eerste nieuwe acteurs en films van hun nieuwe DC-universum.

NieuwsFilm

meest populair