Meer slecht nieuws voor Henry Cavill: acteur beschuldigd van onprofessioneel gedrag

Meer slecht nieuws voor Henry Cavill: acteur beschuldigd van onprofessioneel gedrag

Maar of het klopt, dat is de vraag.

Het zijn minder leuke tijden voor Henry Cavill. De acteur zal niet terugkeren als Superman voor meer DC-avonturen. Net hiervoor werd al bekend dat hij de populaire The Witcher-serie achter zich zou laten. Nu lijkt het erop dat er misschien meer aan de hand was...

De geliefde acteur wordt nu namelijk beschuldigd van onprofessioneel gedrag jegens vrouwelijke medewerkers bij de Netflix-serie. Hoewel dit nog niet is bevestigd door de streaminggigant, doet het gerucht de ronde dat hij zich minachtend zou hebben opgesteld.

Wel of niet
Gelukkig is er totaal geen sprake van seksueel misbruik. Wel zou Cavill zich respectloos hebben gedragen richting meerdere vrouwen. Zo staat er o.a. in het document: "Hij zou de vrouwelijke showrunner constant proberen te overrulen. Vrouwelijke schrijvers en regisseurs werden plotseling volledig genegeerd op de set, en konden daardoor hun werk niet meer doen".

Of dit allemaal klopt is natuurlijk nog maar de vraag. Een theorie waarom Cavill vertrokken zou zijn is dat hij zich volledig wilde focussen op Superman, maar anderen zeggen dat hij het niet eens was met de makers van de serie, die respectloos om zouden gaan met het bronmateriaal.

Wachten
Cavill is zelf een grote fan van The Witcher-wereld, dus het zou kunnen dat toen hij erachter kwam hoe de makers er volledig hun eigen ding van wilden maken dat hij ietwat uit zijn slof schoot. Andere mensen zeggen juist weer dat dit enkel en alleen een smeercampagne is om de acteur er slecht uit te laten zien, als 'damage control' en de ietwat teleurstellende cijfers van het laatste seizoen zo goed proberen te praten.

Wel gaat de acteur nu alweer aan de slag met een ander, zeer veelbelovend project: Warhammer.



NieuwsFilm

meest populair