Boze James Cameron steekt middelvinger op na het weigeren van handtekening aan fans

Boze James Cameron steekt middelvinger op na het weigeren van handtekening aan fans

Nou ja, of dit echte 'fans' zijn is nog maar de vraag

Avatar: The Way of Water is eindelijk in de bioscopen te zien. Regisseur James Cameron is trots op zijn werk en is dat ook al altijd geweest. Kritiek krijgt hij dan ook niet graag te horen, maar wanneer dat wel het geval is, bijt hij van zich af. Nu is het weer raak.

Cameron heeft natuurlijk al heel wat pareltjes gemaakt zoals o.a. Titanic en Terminator 2, maar af en toe komt hij ook op een ietwat merkwaardige manier in het nieuws. Ook nu wordt er weer gesproken over een bijzondere actie van de filmmaker.

Cameron vs fans
Afgelopen zaterdag woonde Cameron een voorstelling bij van zijn nieuwe Avatar-film in Los Angeles, maar zijn film duurt natuurlijk behoorlijk lang. De regisseur wilde dan ook snel naar huis en had zelfs geen tijd voor een paar fans. Dit werd hem niet in dank afgenomen.

Een groepje fans was aan het wachten op de regisseur, in de hoop een handtekening te kunnen bemachtigen. Cameron snelde zich echter naar zijn auto zonder naar deze mensen om te kijken. Het groepje begon met flink wat boegeroep en sommigen riepen zelfs "F*ck Avatar!" Dit ging de regisseur weer iets te ver.

Middelvinger
Hoewel Cameron al in de auto zit, gaat zijn raampje naar onder, steekt hij zijn middelvinger op en gaat ervandoor. Dit werd allemaal gefilmd. Sommige mensen vinden dat de filmmaker wel even had kunnen wachten, anderen zeggen dat het helemaal geen echte fans zijn maar gewoon paparazzi en andere lastpakken die uit zijn op spectaculaire beelden.

Bekijk het videootje zelf hieronder.

@uncrazed The 'Avatar: The Way of Water' director gave fans the middle finger as he exited the Writers Guild of America in Los Angeles. #jamescameron #avatar #uncrazed ♬ original sound - unCrazed


NieuwsFilm

meest populair