Inbreker bij topacteur Robert De Niro op heterdaad betrapt

Inbreker bij topacteur Robert De Niro op heterdaad betrapt

Gelukkig werd ze op heterdaad betrapt.

Het werd bijna een 'lonely, lonely christmas' voor Robert De Niro. De legendarische acteur lag lekker te slapen toen een vrouw zijn huis binnendrong en probeerde zijn kerstcadeaus te stelen. Ze werd echter op heterdaad betrapt.

De vrouw werd door politieagenten gespot toen ze de andere gebouwen in de buurt probeerde binnen te dringen. Ze werd in de gaten gehouden en betrapt toen ze het huis van De Niro in wist te komen.

'Geluk'
Gelukkig is het verder niet uit de hand gelopen. De Niro, en zijn dochter, waren op het moment van de inbraak gewoon thuis, maar er zou geen enkel contact zijn geweest tussen de acteur en de vrouw. Ook De Niro's dochter heeft de inbreekster niet gezien.

De politie betrapte de vrouw op heterdaad, aangezien ze de iPad van De Niro al had weggestopt en het ook nog eens gemunt had op de andere cadeaus onder de kerstboom.

Oude bekende
De dertigjarige vrouw is een bekende van de politie. Ze is al 25 keer gearresteerd voor vergelijkbare vergrijpen. Alleen al dit jaar zou de vrouw al 16 keer zijn betrapt op inbreken.

Ondanks het feit dat De Niro al bijna 80 jaar oud is, zit hij niet stil. Zo heeft de geliefde acteur maar liefst getekend voor 9 projecten, waaronder Martin Scorese's Killers of the Flower Moon en de serie Nada.

NieuwsFilm

meest populair