Megan Fox en maffe vriend laten zich nu ook graag leegzuigen door bloedzuigers

Megan Fox en maffe vriend laten zich nu ook graag leegzuigen door bloedzuigers

Ze drinken bloed en nu hebben ze bloedzuigers als 'beste vrienden'...

Er duiken wel vaker vreemde kiekjes op van actrice Megan Fox en haar vriend, de zanger Machine Gun Kelly. Nu is het weer raak. De rapper deelde een behoorlijk ranzige foto op sociale media. Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

De Transformers-actrice en haar vriend kregen al behoorlijk wat kritiek te verduren afgelopen Halloween. Fox postte meerdere kiekjes van haar vriend en zichzelf in hun 'griezelige' outfits, maar lang niet iedereen vond de het gepast dat de twee bekendheden gingen als priester en een 'sexy volgeling'.

Opnieuw
Hoewel deze keer Fox uit de spotlights blijft, laat de 32-jarige Kelly trots zijn nieuwe huisdieren zien. Het gaat hier niet om een gewone hond of kat, maar om bloedzuigers. De zanger deelde een kiekje waar hij ze op zijn buik heeft liggen zodat ze 'hun werk kunnen doen'.

Vies natuurlijk, maar dit werd al duizenden jaren geleden gedaan in het oude Egypte. Sommige mensen denken namelijk dat de bloedzuigers giftige stoffen uit je lichaam halen maar ook zorgen voor een betere bloedcirculatie. De kiekjes staan niet meer op zijn Instagram-pagina, maar zijn wel nog op andere websites te vinden, zoals hier.

Controversieel
Het is niet de eerste keer dat Kelly wordt genoemd i.v.m. iets dat te maken heeft met bloed. Toen Fox en Kelly zich namelijk verloofden, vierden ze dat op een wel heel speciale manier...



NieuwsFilm

meest populair