Netflix maakt vierde 'Fear Street'-film na de succesvolle trilogie uit 2021

Netflix maakt vierde 'Fear Street'-film na de succesvolle trilogie uit 2021

Netflix borduurt voort op het succes van hun 'Fear Street'-trilogie van afgelopen jaar.

Netflix bracht vorig jaar tijdens de zomer in een periode van twee weken een hele trilogie van Fear Street-films. Een bijzondere strategie, maar desalniettemin een groot succes voor de streamingdienst. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat er een vierde film aan zou komen. Nu is bekend wie de volgende film gaat regisseren.

Regisseur
Chloe Okuno is voor de meeste mensen nog een onbekende naam. Ze maakte dit jaar haar debuut met de thriller Watcher (niet te verwarren met The Watcher van Netflix). Ze maakte onder horrorfans al in 2014 een goede indruk met haar short-film Slut

Andere strategie?
De cast van de originele trilogie bestond onder andere uit Sadie Sink, Maya Hawke en Kiana Madeira. Of zij terugkomen of dat de nieuwe film een nieuwe cast gaat introduceren, is nog niet bekend. Ook lijkt het er voor nu op de Okuno alleen dit vierde deel gaat regisseren.

Eenzelfde strategie als voorheen is hierdoor niet uitgesloten, maar minder schijnbaar. Voornamelijk omdat de eerste drie films allemaal zijn geregisseerd door dezelfde regisseur, namelijk Leigh Janiak. Het lijkt er nu op dat er niet gelijk weer een trilogie wordt gemaakt.

Bekijk hieronder de trailer van de trilogie. Je bekijkt de films op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair