Het overlijden van 'tWitch' schrikt Instagram massaal op

Het overlijden van 'tWitch' schrikt Instagram massaal op

De bekende dj en danser van The Ellen Show werd 40 jaar

Na het onverwachte overlijden van Stephen 'tWitch' Boss regent het massaal lieve en bemoedigende woorden van sterren. Eigenlijk kent iedereen de vriendelijke artiest wel binnen de filmindustrie. De presentator en dj van The Ellen Show werd van de week gevonden in een hotel. Hij besloot waarschijnlijk zelf een einde te maken aan zijn leven en werd 40 jaar.

Naast presenteren en produceren was hij ook danser bij So You Think You Can Dance, Step Up en Magic Mike. tWitch laat zijn vrouw en drie kinderen na. Een mooi filmpje van zijn gezin staat hieronder en op Instagram bij Enews.



Liefs van sterren
Naast Jamie Foxx, Jessica Alba, Janet Jackson, Jennifer Lopez en Justin Timberlake valt Channing Tatum op. Channing Tatum werkte met tWitch samen aan de Magic Mike-films. Hij weet niet wat hij moet schrijven, want daar zijn geen woorden voor. Zijn hoofd en hart kunnen het niet begrijpen en hij hoopt hem ooit weer te zien. Zijn bericht staat hieronder.



Ontzet
Ook oud-presidentsvrouw Michelle Obama laat weten ontzet te zijn in onderstaand bericht. Ze werkte met hem samen bij een liefdadigheidsorganisatie. Alles wat tWitch oppakte, was geweldig en liet zijn talent zien. Ze waardeert zijn positiviteit en warmte.



Moeilijke tijden
Ook Viola Davis vindt zijn overlijden hartverscheurend en zegt dat je niet alles kunt zien bij een persoon. Net als Maria Shriver, de ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger, die vraagt vooral uit te reiken naar iemand in moeilijke tijden.



Ontroerend
Tyler Perry zet een ontroerend filmpje online waarin hij bekent zelfmoordpogingen te hebben gedaan in een nare tijd van zijn leven. Hij is blij dat die pogingen niet gelukt zijn, want hij zou dan het beste deel van zijn tijd misgelopen zijn. Op zijn Instagram heeft hij een prachtige boodschap voor luisteraars klaargezet. Maria Shriver dankt hem voor zijn inzet.



The Ellen Show
Natuurlijk is het verlies voor de medewerkers van The Ellen Show zwaar. tWitch heeft 9 jaar met veel plezier samengewerkt met Ellen. Ellen zet onderstaand bericht online op haar Instagram en vertelt onder meer dat hij puur licht en liefde uitstraalde.



Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl

NieuwsFilm

meest populair