Fans zijn verslagen nu Henry Cavill opnieuw stopt als Superman

Fans zijn verslagen nu Henry Cavill opnieuw stopt als Superman

Een paar weken nadat Cavill bekend maakte terug te keren als 'Superman' wordt hij nu alsnog ontslagen.

Het is geen leuke tijd voor fans van DC-films. Na het nieuws dat er voorlopig geen Wonder Woman 3 komt en de maandenlange speculatie over wat Warner Bros. met het DCU gaat doen is er nu weer slecht nieuws. Henry Cavill keert niet terug als Superman, en fans zijn niet blij.

Een paar maanden geleden werd er nog feest gevierd door fans toen de after-credits-sène van Black Adam de terugkeer van Cavill als Superman leek te bevestigen. De Britse acteur verscheen in 2017 voor het laatst in de rol in Justice League. Sindsdien was het onduidelijk of hij ooit nog de rode cape aan zou trekken. Cavill gaf zelf jarenlang aan dolgraag terug te willen keren.

Na de release van Black Adam werd Cavill opgetrommeld om officieel bekend te maken dat hij opnieuw The Man of Steel zou gaan spelen. Fans waren door het dolle. Maar nu, een paar maanden later, zijn fans kwaad en verdrietig.

Een jongere Superman
Het nieuwe hoofd van DC, James Gunn, maakte gisteren bekend dat er aan een nieuwe Superman-film gewerkt wordt. Deze film zal gaan over Superman in zijn jonge jaren. Dit betekend volgens Gunn dat er helaas geen plaats meer is voor Cavill.

De acteur bevestigde het nieuws vervolgens op zijn Twitter-pagina. Hij hoorde het nieuws zelf pas een aantal dagen geleden in een gesprek met Gunn. Hij vindt het zeer jammer dat hij Superman niet meer mag spelen, maar heeft er wel begrip voor dat Gunn een universum moet bouwen wat nog jaren vooruit kan. Hij herinnert fans eraan dat Superman altijd zal bestaan en kijkt uit naar wat DC met het personage gaat doen.

Fan-reacties
Fans zijn een stuk minder begripvol zoals blijkt uit de vele reacties die Twitter laten volstromen.

"Belachelijk dat DC Cavill laat aankondigen dat hij terugkeert en hem dan 6 weken later alsnog ontslaat"


"De man zag er fantastisch uit als Superman"


"Hij moest al vertrekken bij The Witcher en nu ook dit nog"


"Ik ben klaar met DC"


"Je blijft altijd onze Superman en we gaan je missen"


NieuwsFilm